Keresés ebben a blogban

2014. március 16., vasárnap

Egmont kiadó megszünése :(

2014. február 12. Facebook post az Egmont DARK hivatalos Facebook profiljáról innen

Kedves olvasóink, követőink, barátaink!

Szeretnénk veletek, mint hűséges társainkkal megosztani azt a hírt, ami sajnos befolyással lesz az eddigi sorozatok folytatására.
Az Egmont vállalatcsoport, központi döntés alapján, megszünteti magyarországi könyvkiadói tevékenységét. A változtatás után az Egmont-Hungary Kft. a fennmaradó két üzletágára, a jól ismert, nemzetközi márkákon alapuló magazinok kiadására és forgalmazására, valamint a Disney és Micimackó könyvklubokra kíván koncentrálni. A könyvkiadói területről való kivonulás eredményeképpen új könyves kiadványokat nem jelentet meg a kiadó. Bővebb információ, nyilatkozat kiadására kizárólag az Egmont központi szervei jogosultak.
Reméljük, hogy az eddigiekben sikerült olyat nyújtani nektek, amit szerettek, és ami értéket képvisel. Nagyon köszönjük, hogy ennyien és ilyen hosszú időn keresztül velünk voltatok/vagytok . Nagyon sok kedves emlékünk fűződik hozzátok és nagyon sok jó tippet, tanácsot is kaptunk tőletek! Köszönjük!
Az oldal bizonyos ideig még üzemel, küldhettek itt üzeneteket, kérdéseket nekünk, amiket továbbra is igyekszünk megválaszolni.
Az olvasás csodás dolog, legyetek továbbra is részei ennek a csodának!

Az Egmont csapata



Nagyon szomorú voltam amikor olvastam a facebookon a kiadó nyilatkozatát a helyzettel kapcsolatban. Sajnos várható volt, nagyon hallgattak a sorozatok folytatásával kapcsolatban, karácsonykor sem volt új megjelenés... hirtelen olyan szintű akció dömping volt a kiadó könyveire nem csak a kiadó webáruházában, hanem a nagy könyvkereskedő hálózatoknál is, ami erre adott sejtést, hogy befejezik tevékenységüket. Mivel mindenki jól tudja, hogy a kiadó nem volt híres az akciókról, ha már valahol 30%-os akció volt a könyvire mindenki ,,rohant" vásárolni.

Ez a kiadó az akire nem tudok rosszat mondani (azért van még másik kiadó is) mindig pontosan jöttek ki a könyvek, ha bárki kérdezett válaszoltak, mindig csepegtették az információkat a megjelenésekről, könyvekről. Igények műveket hoztak el kis hazánkba.

Több sorozat is van amit sajnálok és csak remélni tudom, hogy más kiadó meglátja benne a lehetőséget. Ezzel kapcsolatban szintén volt kérdés, melyre a kiadó ezt a választ adta a facebook profilján: ,,A futó sorozataink kiadói jogainak újrakiosztása a jogadó feladata lesz, így erről sajnos nem tudunk felvilágosítást adni."

Nagyon szeretném Nalini Singh Egy világ - két faj - állandó küzdelem című sorozatának és az Angyali vadász sorozatának folytatását!!!!!!!!!!!! Pedig már majdnem beértük az Angyali vadászban az amerikai kiadást... Ami még nagyon érdekelne Julianna Baggott: Tiszták trilógia folytatása, mert brutál volt az első rész.
Az az igazság, hogy Nalini sorozatairól nem kell mondanom semmit, aki ismeri az írónő könyveit, tudja, hogy magába szippant a kitalált világ, a karakterek szeretetreméltóak...

Ezáltal óriási kiárusítás van a kiadó honlapján itt

Néhány példa:

Elizabeth Chandler: Angyali szerelem sorozat 1000/db

Nalini Singh: Egy világ - két faj - állandó küzdelem sorozat részei 2000/db

Nalini Singh: Angyali vadász sorozat részei 2000/db

Andrea Cremer: Nightshade trilógia 2000/db

Minden más 1500-2000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése