Keresés ebben a blogban

2013. május 21., kedd

Könyvmolyképző kiadó Könyvheti megjelenések 2013 (frissítve: 2013.05.29)


Könyvmolyképző kiadó 2013.09.15.

ISBN:9789633730645

Halhatatlanok 6. befejező része

Damen és Ever eposzi szerelmi története több millió elbűvölt olvasó szívét ejtette már rabul világszerte. Ebben a csodás záró epizódban utazásuk különös célhoz ér, ahol minden titokra fény derül.
Legsötétebb ellenségük megsemmisült, Damen és Ever végre elindulhatnak utolsó küldetésükre: hogy megszabadítsák Dament a testében keringő méregtől. Ha megtalálják az ellenszert, végre érezhetik egymás érintését, és megtapasztalják a szenvedélyt, amelyre olyan régóta vágynak. De az egymásért folytatott harc ijesztő tájakra vezeti őket… Nyárvidék sötét szívébe.

A felperzselt föld és a végtelen eső országában Ever és Damen felfedezik kapcsolatuk rejtett eredetét, olyan titkos történetet találnak, amelyre nem számítottak… és szemtől szembe kerülnek az erővel, amely mindig elszakítja őket egymástól. Csak akkor, a végső rejtély felfedése után vesz fordulatot a szerelmesek jövője, amely egyetlen, végső döntésen függ, amely mindent veszélybe sodorhat. Még az örökkévalóságot is.

Sajnos Könyvfesztiválra nem jelent meg a könyv, de nagyon remélem, hogy most már tényleg meg fog jelenni, mert égek a vágytól, hogy olvashassam az utolsó részt! Ez nem vicc!!!! Hősiesen végig olvastam az eddigi összes részt, és már nagyon várom, hogy Damen és Ever egymáshoz érjenek!!! Remélem azért a többi résztől eltérően ez már élvezhetőbb lesz, mert sajnos, ahogy halad a sorozat úgy romlik a színvonal. De én akkor is adok még neki esélyt, mert szeretném szeretni ezt a sorozatot. Teljesen egyedi az ötlet, de a kidolgozás nem megy itt szerintem. (Reményeim szerint jön velem haza)
A kiadó honlapja szerint még sem jelenik meg most csak szeptemberben...


2013.06.06.

ISBN:

Mi az az ár, ami még a szerelemért is túl magas? Amikor Jace és Clary ismét találkoznak, a lány

elborzadva tapasztalja, hogy szerelmét és gonosz bátyját Lilith varázslata egymáshoz köti. A

Klávé célja megölni Sebastiant, de lehetetlen anélkül végezni az egyik fiúval, hogy a másiknak ne

essék bántódása. Alec, Magnus, Simon és Isabelle tündérekkel, démonokkal meg a könyörtelen

Vasnővérekkel alkudozik, Clary pedig veszélyes játszmába kezd. A tét nem csak a saját élete, de Jace

lelke is egyben. De bízhat-e még a fiúban egyáltalán?
Szerelem. Vér. Árulás. Bosszú. A Végzet Ereklyéi lélegzetelállító ötödik darabjában közelítő sötétség

fenyegeti az árnyvadászokat.

Hát igen a sorozat aminek neki kéne állni, de zárós határidőn belül, mert jön a film!!! És természetesen azért is mert nagyon sokan ajánlották.

2013.09.15.


Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédjai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegynél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó.

Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett kardjára, és évszázadok óta üldözi. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír- és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csapos lányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…


Nahh hát én erről még nem is hallottam, de hát goodreads a barátunk:) Így gyorsan kutakodtam utána, mivel a fülszöveg és a borító is nagyon tetszetős! Kint a 6-rész fog most júniusban megjelenni, tehát egy újabb csodálatosan sok részes sorozat, amit nem bánok én ha jó:) Mind az öt rész értékelése 4, felett áll több mint 10 000 olvasótól... ennyien csak nem tévedhetnek. Úgy hogy ez a kis meglepetés mindenképpen kell nekem!!!!
Még sem jelenik meg a könyvhéten...

2013.06.06.

Lenyűgöző teremtmények 3. része

Ethan Wate azt hitte, képes lesz hozzászokni a Gatlinben zajló furcsa és képtelen eseményekhez. Azonban amikor Lenával együtt visszatér a Nagy Gáttól, a furcsa és képtelen szavak új értelmet nyernek. Szöcskék, hőség és földrengések pusztítják a várost, miután Lena kiválasztotta magát a Tizenhetedik Holdnál. A Dolgok Rendjét helyre kell állítani, azonban ennek ára van: valakinek meg kell halnia. Ki lehet a titokzatos Egyetlen, Aki Kettő? Ethan, Lena, Liv, John, Link és Marian annyit tudnak, hogy neki kell feláldoznia magát. Csak Amma ismeri az igazságot. Ő viszont hallgat.



Egy másik sorozat aminek nagyon szeretnék neki kezdeni, de ahogy a felhozatalt elnézem ez későbbi beszerzős (de mindenképpen beszerzős) lesz, mivel még az első két részt sem olvastam.

2013.06.06.


Az újrakezdés szívás.
Amikor -- éppen az utolsó középiskolai évem előtt -- Nyugat-Virginiába költöztünk, beletörődtem, hogy vastag tájszólású emberek, melléképületek, szakadozó internet és rengeteg unalom tölti majd ki a napjaimat. Amíg észre nem vettem magas, szexi, különös zöld szemű szomszédomat. Az ég kiderült.
Aztán a srác megszólalt.
Daemon dühítő. Beképzelt. Pofoznivaló. Nem bírjuk egymást. Egyáltalán. De aztán, amikor egy idegen rám támadt, és Daemon egyetlen intéssel szó szerint megfagyasztotta az időt -- akkor valami történt. Valami váratlan.
A szédítő idegen a szomszédból megjelölt engem.
Jól hallottad. Idegen. Mint kiderült, Daemon és a húga egy egész galaxisra való ellenféllel néznek szembe, akik mind az ő képességeikre pályáznak, a nyom pedig, amit Daemon rajtam hagyott, olyan fényesen jelzi számukra az utat, mint Las Vegas főútja. Csak úgy úszhatom meg élve, ha Daemon közelében maradok, amíg elhalványul a nyom rajtam.
Mármint ha nem ölöm meg addig én magam...

Ezt is nagyon vártam, már Könyvfesztre, de ez sem jelent meg, így most biztosan jön velem haza!!!


2013.09.15.


A gonosz sosem pusztul el…

Miután megmenekültek a Sötét Dimenzió borzalmaitól, Elena és barátai alig várják, hogy megkezdhessék tanulmányaikat a Dalcrest Egyetem gyönyörű, borostyánnal futtatott falai közt, ahol annak idején a lány szülei megismerték egymást. Elena élete Stefannal szebb, mint valaha, s tudja, hogy legjobb barátaival, Bonnie-val, Meredithszel és Matt-tel az oldalán biztosan ez lesz az eddigi legjobb évük. Damon pedig úgy tűnik, tényleg megváltozott, végre jól kijön mindenkivel.

Azonban Elena hiába költözik el Fell’s Churchből, a sötét múltat nem hagyhatja maga mögött. Miután több diák is eltűnik az egyetemről, hirtelen minden új ismerős potenciális ellenséggé válik. Hamar elterjed a pánik, és a barátok küszködve igyekeznek megvédeni egymást.

Aztán Elena leleplez egy régóta őrzött titkot, amely végtelenül megrendíti, és rádöbben, hogy a tragédia talán elkerülhetetlen. Képes lesz elmenekülni a sorsa elől? És ha kudarc fenyegeti, vajon Stefan vagy Damon lesz a támasza?


A jó öreg Vámpírnaplók sorozat. Valahol a 6 rész környékén leragadtam...
Ez sem...

2013.09.15.

James Morgan szinte nem is evilági muzikális érzékkel rendelkezik. Tehetsége felkeltette a lélekrabló tündérmúzsa, Nuala figyelmét is, aki felébreszti, majd kiszipolyozza a kivételes halandók kreatív energiáit. Míg végül meg nem halnak. Jamesnek éppen elég oka van rá, hogy tartson a tündérektől, ám miközben Nualával egy közös zenei szerzemény megalkotásán dolgoznak, a srác egyszer csak rádöbben, hogy egyre mélyebb érzelmeket táplál Nuala iránt. A tündérnép többsége azonban korántsem ilyen ártalmatlan és jó indulatú. Mindenszentek éjszakájának – a halottak napjának – közeledtével Jamesnek meg kell küzdenie a tündérkirálynővel és a holtak királyával, hogy megmentse Nuala életét. És a saját lelkét.




Első rész beszerezve, bár még nem olvasva. Keret függő... de ezt is szeretném:)
Lesz időm elolvasni az első részt...


2013-06.06.


Miután sikerül megszökniük a Köztársaság hadseregének Los Angeles-i erődítményéből, June és Day megérkezik Vegasba, és ekkor megtörténik, amire senki sem számított: az Első Polgár meghal, és a fia, Anden veszi át a helyét. Miközben a Köztársaság egyre közelebb sodródik a káoszhoz, hőseink csatlakoznak a lázadó Patriótákhoz, akik segítenének Daynek megmenteni az öccsét, és átjuttatnák őket a Kolóniákba. Cserébe egyetlen dolgot kérnek: June és Day ölje meg az új Elsőt.

Esélyt kapnak rá, hogy megváltoztassák a nemzet sorsát, hogy hangot adjanak a túl rég óta hallgatásra kényszerített nép óhajának.

Ám June hamarosan rájön, hogy az új Első Polgár egyáltalán nem olyan, mint az apja volt. Így hát döntenie kell. Mert mi van, ha Anden valami újnak a kezdete? Mi van, ha a forradalom többről szól, mint veszteségről és bosszúról, haragról és vérről? Mi van, ha a Patrióták tévednek?

Hasonló szitu... első rész beszerezve, de olvasni még nem olvastam... de ez kéne:D jajajaj a könyv mániám...


2013.09.15.


Néha a macska-egér játék nem játék egyáltalán…

Játék? Naná. A falkám össztűz alatt áll, apám hatalma inog, a szerelmemet száműzték. Vagyis már hónapok óta nem láttam Marc szépséges arcát. Azonfelül, egy kismamával és egy mindentudó tizenévessel a nyakamon, nem is nagyon álmodozhatok róla, hogy hamarosan újra látom.
És a rég várt találkozást is tönkreteszi, amikor vad kóborok ütnek rajtunk. Most a csoportunkat fenyegetik, Marc eltűnt, és igazán minden eszemre és ügyességemre szükségem lesz, hogy megakadályozzam a családom végleges szétszakítását.





Talán neki is állok így a sorozatnak... bár lehet majd csak később...

Huha már csak két rész van a sorozatból ami kiadásra vár, nagyon belehúzott a kiadó. Igen ezt is szeretném, sőt az egész sorozatot:D

203.06.06.


Négy éve az amerikai Jocelyn Butler, hátat fordítva tragikus múltjának, Edinburh-ban kezdett új életet. Joss nem adja át magát a gyásznak, nem néz szembe a démonaival, és senkihez sem akar igazán közel kerülni, de miután beköltözik Dublin Street-i fantasztikus albérletébe, lakótársnőjének jóképű bátyja fenekestül felforgatja féltve őrzött magánéletét.

Braden Carmichael az a fajta ember, aki mindig megszerzi, amit akar. És ő most Jocelynt akarja az ágyába csábítani. Braden, miután megtudja, hogy Joss irtózik a komoly kapcsolatoktól, alkut kínál, amelynek keretében átadhatják magukat a vágyaiknak anélkül, hogy „túlbonyolítanák” a dolgokat. Jocelyn merő kíváncsiságból belemegy az egyezségbe, miközben nem is sejti, hogy a skótot egyetlen cél vezérli: a lelkéig lemezteleníteni a konok lányt…

Kedves Kiadó!!! hát honnan lesz nekem ennyi pénzem???? a lottó számokat is kérhetném??? mert ezt is szeretném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.09.15.


Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára.
Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára ítélték. Hiába képezték ki a földrész legjobb orgyilkosai. Hiába lett a halálos mesterség leghíresebb művésze. Elkövetett egy végzetes hibát. Elfogták.
A kegyetlen börtönbe egy napon különös látogató érkezik. Az ifjú és felettébb jóképű Westfall kapitány meglepő ajánlatot tesz a rettegett orgyilkosnak. Szabad lehet, ha előtte végrehajt egy hihetetlenül vakmerő és elképesztően nehéz feladatot. Az ország koronahercege bajnokot akar küldeni az apja halálos versenyére. Csatasorba állnak a

birodalom legtehetségesebb tolvajai és legkönyörtelenebb harcosai. A küzdelem tétje az életben maradás. Ha győz, Celaena visszanyeri a szabadságát. Függetlenül attól, hogy képes lesz-e megnyerni a kegyetlen versengést, megrázó felfedezés vár az ifjú hölgyre. Már csupán az a nagy kérdés, hogy meglágyulhat-e egy orgyilkos kőszíve.

NANEEE 1 éve szemezek vele, hogy de jó lenne, ha kiadnák itthon is JÉÉÉ. AKAROM:D
Ez most rosszul esett, nagyon... elhúzták a mézesmadzagot... erre mégsem...


2013.06.06.


Egy ismeretlen megmentő.

Egy nyugtalanító titok.

A szerelem nem mindig sima ügy…

A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált…

Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal fenyegetett, hogy elszakítja őket egymástól.

Csak együtt vehették föl a harcot a fájdalom és a bűntudat ellen, nézhettek szembe az igazsággal, és találhattak rá a szerelem nem várt erejére.

NO comment... kell ez is... azt hiszem óriási dilemmáim lesznek még itt!!!


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése