Keresés ebben a blogban

2013. január 15., kedd

Delta Vision várható megjelenés (2013 v. 1)

Az információ hozzám is eljutott! Először is Amedea blogbejegyzése hívta rá fel a figyelmemet, aki pedig egyik moly társunktól (Shanara) karcából értesült a megjelenésről!

De hát mi is ez a megjelenés???? Gaura Ágnes Vámpírok múzsájának második kötete!!!!!!!!!!!!!!!
Tavaly számomra ez a könyv volt a magyar írók közül a legnagyobb meglepetés! Zseniálisan ír az írónő, frappáns, vicces, fordulatos minden ami egy jó könyvhöz kell. Véleményem szerint simán felér a kinti best seller-ekhez. Bevallom amikor elkezdtem az első részt olvasni nagyon féltem, hogy magyar nyakba magyar szemfog, de higgyétek el nagyon jó! Ha még nem olvastad hajrá!!!!!!!!

Tehát a második rész címe: Átkozott balszerencse



Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része.
Amikor azonban Magyarország egyetlen még aktív szolgálatban lévő vámpírológusa szégyenszemre vérszívók és vérmedvék védelmére szorul, hogy ne váljon a saját ügyetlensége áldozatává, és egy jövőlátó médium már napi szinten próbálja rábírni, hogy meneküljön, kénytelen beismerni, hogy valami nincs rendben körülötte. Ráadásul már a főnöke taplóságában sem bízhat – Attila kezd egyre különösebben viselkedni.
Peche mindenkinek lehet. Ilyen mérvű balszerencsét azonban csak egy átok okozhat. Elkezdődik a versenyfutás az idővel, és Bori túlélési esélyei egyre halványulnak – ám felvágott nyelvére a végsőkig számíthat...
Magyar nyakba magyar szemfog!





Fülszöveg: kiadói honlap

Várható megjelenés: 2013 január 22.

WÁÁÁ nem is tudom hová kapjam a fejem, ma már ez a harmadik kitűnő hír, mi lesz még ma:D:D:D talán ingyen könyv osztás??? :D:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése