Keresés ebben a blogban

2013. január 14., hétfő

Maxim várható megjelenések (2013 v. 1)


A Maxim kiadó is bejelentette az első megjelenő novellát a Dream válogatásból, ami nem is lehetne más mint az Angyalsors trilógia novellája, ami az Angyalfény és a Angyalvágy közötti időszakban játszódik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nagyon pozitív, hogy végre felismerte egy kiadó, hogy igen is igény van a sorozatokhoz tartozó novellákra itthon is!

A várható megjelenést a kiadó a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra ígéri, amit elvileg a standjukon már meg is lehet majd vásárolni.

Egy kis ízelítő a könyvről: (szöveg: facebook)

Clara, hogy eltávolodjon utolsó wyomingi éve szomorú eseményeitől, úgy dönt, legjobb barátnőjével, Angelával Olaszországban tölti a nyarat. Angelának azonban megvannak a maga titkai... Vajon képes lesz a barátnője megbízni Clarában, és rábízni a titkát, amely mindent veszélybe sodor? Vajon enged Angela a szívének és a rendelésnek, amely egy titokzatos fiú felé sodorja?









Kint e-book formátumban jelent meg 2012. december 4-én, így viszonylag elég hamar olvashatjuk majd mi is! Oldalszám: 94.

Jelenleg külföldön még nem jelent meg sehol papír formában a novella, így nagyon reménykedem, hátha a Maxim kiadó is elgondolkodik egy e-book formátumon is. 




Ti örülnétek ha papír alapon is illetve e-book-be is lehetne kapni? 

Én személy szerint nagyon örülnék neki, mivel ez egy novella és még 100 oldal sincs, bár lehet hogy majd szép nagy betűkkel lesz a magyar kiadás. Az is igaz, hogy sehol sem említette a kiadó, hogy könyv formátumban tudjuk majd megvenni:) A lényeg, hogy jön a novella és és nagyon várom. Remélem ti is:)

1 megjegyzés:

  1. Mivel nem vagyok nagy e-book rajongó, így nyilván örülnék a papíralapúnak, viszont mivel elég rövid, így lehet elégséges lenne az e-book is. Majd meglátjuk hogyan adják ki, illetve mennyiért. :)

    VálaszTörlés