Keresés ebben a blogban

2013. január 15., kedd

Egmont várható megjelenés (2013 v. 1)



Szerintem a borító magáért beszél:) Már év elején olvashatjuk Nalini következő regényét. Ennél jobb már nem is lehetne. Pár napja csak friss megjelenésekről írok, és nap mint nap jobbnál jobb könyvmegjelenésről informálódom, csak kapkodom a fejem:) Előre láthatólag jó könyv dömping lesz idén, csak bírjam pénztárcával:D:D

Fülszöveg:


Az éjfélszín szárnyú Jason az árnyak között érzi otthon magát. De amikor India arkangyalának, Nehának férjét holtan találják a palotájában, a kémmester kénytelen kilépni a fénybe. Egy arkangyal őrült haragja ugyanis szörnyű pusztítást végezhet a világban, Jasonnek pedig meg kell találnia a gyilkost, hogy ezt megelőzze.

De Neha bizalmának ára van: a kémmesternek az arkangyal vérvonalához kell kötnie magát, véresküt kell tennie Mahiya hercegnőnek. A lánynak, aki szörnyű titkokat hordoz a szívében, és már senkiben sem bízik meg. Legfőképpen nem egy ellenséges kémmesterben.

A gyilkos után kutatva Jason és Mahiya egy évszázados rémálom közepébe cseppen. A váratlan szenvedély feltámadó, fekete vihara pedig mindkettejüket magával ragadja… könnyen lehet, hogy a halálba.



Eme rész megjelenésével utol is értük az Amerikai kiadást, miszerint a következő rész 2013-ban jön majd. 

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a kiadóval, és nagy örülök neki, hogy nem kell éveket várni egy-egy rész megjelenésére! 

Ahogy kiadót ismerem, simán kinézem belőlük, hogy pár napon belül már meg is lehet vásárolni a könyvet!

Ti várjátok??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése