Keresés ebben a blogban

2014. január 14., kedd

Ciceró könyvstúdió várható megjelenés (2014 v. 1)

Az idei év egyik leginkább várt disztópia sorozatának befejező kötetet... ami elnyerte a goodreads-en a 2013 év legjobb YA fantasy könyvnek járó díjat...

Így már nem nehéz kitalálni, hogy az itthon is nagy sikereket aratott Veronica Roth a Beavatott trilógia befejező kötete érkezik hamarosan kis hazánkba, a Hűséges!


Bevallom a második résztől nem voltam teljes mértékben elájulva, nem tudok hibát mondani benne, de nekem hiányzott valami... remélem most majd megkapom.

Várható megjelenés: 2014. április

Fülszöveg:

Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek.
Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.

Már csak egyetlen kérdésem van a kiadóhoz:D azt a rengetek novellát én valaha olvashatom???
Ti örülnétek, ha elhozná nekünk a kiadó? Vagy egyedül én vagyok kíváncsi az ilyen novellákra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése