Keresés ebben a blogban

2013. február 6., szerda

Ciceró kiadó várható megjelenések (2013 v.1)

Divergent trilógia 2 rész




Egyetlen döntésed hatására megváltozhatsz – vagy akár meg is semmisülhetsz. Minden egyes választásunknak megvannak a maga következményei – Tris Prior is megtapasztalja ezt, amikor nyugtalanság s zavar támad körülötte a társadalom valamennyi csoportjában. Meg kell próbálnia megmenteni a szeretteit – és önmagát –, miközben újra meg újra szembesül a fájdalom, a megbocsátás, az azonosulás, a hűség, a politika, a szerelem és a szeretet kérdéseivel.


Ha emlékeim nem csalnak akkor ez úgy volt, hogy még tavaly kiadják, de sajnos 2013 február-márciusra csúszott át a kiadói honlap információ szerint.

Az első rész tetszett, jó volt a kitalált világ de nekem valami még is hiányzott belőle. Voltak izgalmas részek, egy két jó csavar, de sok volt a mostani YA-ban elforduló klisé is. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a második részre is!

Amerikában 2012 májusában adták ki a második rész, majdnem 117 000 olvasták (goodreads) és 4,3 feletti pontozást kapott. Ezek alapján remélem a hiányosságokat már nem fogom érezni a második részben, bár az első rész is hasonló értékelést kapott.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése