Keresés ebben a blogban

2013. március 21., csütörtök

XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

2013-ban 20. alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, ami idén is Millenárison lesz. A rendezvény ideje pedig 2013. április 18-21.

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hagyományához tartozik, hogy minden évben a világ több országaiból is érkeznek írok, költők, akikkel lehet dedikáltatni a könyveket, beszélgetni. Minden nap izgalmas programokon lehet részt venni pl: kerekasztal beszélgetések, játékok, könyvbemutatók, könyvpremierek stb.

A 2013-as díszvendége Olaszország lesz Budapesten, visszonzásaként annak, hogy jövőre nagyszabású magyar kultúrális évad lesz Itáliában.

A Fesztivál számomra egy jó program, ahol is találkozhatok a friss megjelenésű könyvekkel, a kiadókban dolgozó személyekkel és egy kellemes napot tölthetek el a Millenárison. Tavaly nagyon jól éreztem magam, több dedikáláson is részt vettem, két előadás meg is hallgattam, az egyik az e-book Magyarországi lehetőségeiről szólt, ami engem nagyon érdekelt. Amúgy ez egyben könyvszakmai és üzleti fórum is, ahol szakmai konferenciák is vannak, akiket mélyebben érdekel a könyvszakmai téma itt sok információhoz juthat.

A Könyvfesztivál hivatalos honlapja: http://www.konyvfesztival.com/magyar.html ahol bővebb információkat lehet az eseménnyel kapcsolatban találni.

Sajnos még jelenleg nem lehet tudni, hogy mely kiadók fognak részt venni az eseményen, de gondolom a Könyvmolykéző Kiadó, Ulpius-ház, Ciceró kiadó, Ad Astra kiadó tavaly is részt vett, így idén is találkozhatunk majd velük.

Ahogy tavaly is, idén is részt szeretnék venni az eseményen:)


Bővebb információk a későbbiekben.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése