Keresés ebben a blogban

2014. április 14., hétfő

Maxim kiadó Könyvfesztiváli megjelenések

Wendy Higgins: Angyali veszedelem (Angyali gonosz 2.)


Anna Whitt, egy őrangyal és egy démon lánya megfogadta, hogy soha nem követi apja példáját, nem rontja meg az embereket. Naivitás volt ez tőle. Ahogy sok minden más is. A suttogók rákényszerítik, hogy túlélése érdekében megszegje fogadalmát, akkor is, ha ezzel engednie kell lénye sötét oldalának, és hírhedtté válni iskolatársai között. Élete sivárabbnak tűnik, mint valaha. Ráadásul ott van Kaidan Rowe is, a Bujaság hercegének fia, ő tölti be minden gondolatát. Mikor aztán váratlanul tudomást szerez egy réges-régi jövendölésről, a világot kezdi járni Kopano – a Harag hercegének fia – kíséretében, hogy megszervezze a démonokkal szembeni ellenállást. Hamarosan kiderül ugyanis, hogy az óriások felszabadítása nem mehet vérre menő küzdelem nélkül. A végső győzelemig Annának és Kaidannak félre kell tennie érzéseit, és leküzdeni élete legnagyobb kísértését. Vajon megéri-e életüket kockáztatniuk a szerelemért?

Az első rész sikere után nem is volt kérdéses a folytatás. Még nem volt szerencsém hozzá, de remélem minél előbb tudom pótolni a hiányosságomat.
Ez a sorozat szintén egy trilógia, mely záró része kint idén április 29-én jelenik meg.
A sorozathoz tartozik még 3 extra rész mely ingyenesen elolvasható (pontosabban kimaradt jelenetek).
Sweet Evil Extra #1 innen
Sweet Evil Extra #2 innen 
Sweet Peril Extra #1 ezzel az a helyzet, hogy szintén ingyenesen elolvasható viszont az írónő beleegyezése nélkül nem post-olható a közvetlen elérési hely, ezért annyit, hogy goodreads.com-on megtalálható az elérési hely!:)


Rebecca Donovan: Visszafojtott lélegzet (Csak lélegezz! 2.)

Weslynben most mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai, és vannak, akik kénytelenek szembenézni döntésük következményeivel. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, és ebben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara. A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával is szorosabbra fűzze a viszonyát, ennek előmozdítása érdekében hozzá költözik. De biztosan ez a legjobb döntés? Képes lesz – e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget?

Egy másik trilógia következő része:)


Niall Leonard: Zúzógép

A nap, amikor Finn Maguire felfedezi az apja holttestét, addigi sivár élete a feje tetejére áll. A gyilkosság első számú gyanúsítottjaként Finnnek versenyt kell futnia az idővel, hogy tisztázza magát és kiderítse, ki gyűlölte az apját annyira, hogy megölje. Miközben felforgatja a brutális és mocskos londoni alvilágot a keresett válaszokért, Finnek egyre több sötét családi titokkal és veszéllyel kell szembenéznie. Meg kell tanulnia, hogy azoktól az emberektől számíthat a legnagyobb pofonokra, akikben leginkább megbízott…

A szürke ötven árnyalata szerzőjének férje, Niall Leonard a tizenéveseknek írta a krimisorozatot. A regény a sorozat első része.


Jamie McGuire:Gyönyörű esküvő (Gyönyörű sorscsapás 2,5)

TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!

Oké, most már nem tudok kifogásokat, neki kell állnom. Nagyon sokan rágjátok ezzel a sorozattal kapcsolatban a fülem, de eddig sikeresen hárítottam, hogy de hát még nincs is kint minden rész, mivel ez egy nagyon jó érv:D. Az első kettő beszerezve, úgyhogy nincs menekvés, bele kell húznom:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése