Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 19., szerda

Maggie Stiefvater - The Raven Boys MEGJELENÉS


Örömmel jelentjük, hogy Maggie Stiefvatert nagyon megszerette Hollywood! :)
Raven boys című regényének filmes jogait vette meg ugyanis a héten a New Line Cinema.
A producer nem kisebb név, mint Akiva Goldsman, aki már a Legenda vagyok, Constantine - A démonvadász vagy a Mr. és Mrs. Smith megalkotásában is tevékenyen részt vett.
Még Amerikában is csak szeptember 18-án fog megjelenni a regény, de már most lelkes kritikákat kap azon szerencsésektől, akik olvashatták a könyvet.
A Raven Boys egy négy részes sorozat első része, melynek főszereplője a 16 éves Blue Sargent, akinek szülei médiumok. Bár Blue nem örökölte szülei erejét, mégis van valami furcsa a lányban: azt tartják róla, hogy amint megcsókolja igaz szerelmét, a fiú holtan fog összeesni. Blue távol is tartja magát az ellentétes nemtől, mígnem két új fiatallal meg nem ismerkedik. Úgy hívják őket: a Holló-fiúk.

Forrás: http://www.latimes.com/entertainment/movies/moviesnow/la-et-mn-new-line-adaptation-rights-young-adult-novel-raven-boys-20120913,0,6376334.story

Maggie a Shiver film kapcsán azt írta kommentként Facebook oldalán az egyik bejegyzés alá, hogy a közte és a producerek között fennálló véleménykülönbségek miatt jelenleg megrekedt a filmes munkák előkészítése. :(
„the Shiver movie has stalled indefinitely due to creative differences between the producers and I.”

A Raven-boys kiadását mi is tervezzük, reményeink szerint még az idén (évvége felé) meg is tudjuk jelentetni. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése