Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 13., csütörtök

Karen Chance új kiadót talált - alias CorLeonis!!!

Azzal, hogy Karen Marie Moning sorozatát átvette a CorLeonis kiadó akkor berobbant a köztudatba azok számára is akik eddig nem ismerték. Nagyon megbízhatóan elhozták nekünk az ígért könyveket és most újabb bejelentést tettek:

Immár hivatalos, hogy Karen Chance és Cassandra Palmer sorozata mától a Cor Leonis kínálatát erősíti!
A következő, Curse the Dawn címre hallgató kötet leghamarabb jövő év elején kerülhet a boltokba. Érdemes tehát könyvutalványt kérni karácsonyra, mert garantáljuk, hogy lesz mire költeni év elején! ;)
De hogy addig se maradjunk tétlenül, mától szeretettel várjuk a rajongóktól a címötleteket, bannereket, trailereket, és bármit, ami segíthet abban, hogy minél többen megszeressék ezt a sorozatot is.
Természetesen a legjobb bannert és trailert ezúttal is könyvvel jutalmazzuk majd.
A leadási határidő: 2012. december 31.
A pályaművekben lehetőség szerint szerepeljen, hogy 2013. a Cassandra Palmer sorozat folytatásának éve (vagy valami hasonló, a lényeg, hogy nincs szükség konkrét megjelenési dátum feltüntetésére) és természetesen a Cor Leonis neve és honlap címe, hogy minél többen tudják, hol kell keresni kedvenc sorozatuk folytatását. :)
Várjuk a kifejezetten a 4. résszel kapcsolatos munkákat, és a teljes sorozatról szólóakat is. (A spoilerekre vigyázzunk!)
A címmel kapcsolatos ötletelés szorgalmi feladat, de nagyon örülnénk, ha a rajongók megosztanák velünk az elképzeléseiket!
Emellett szívesen vennénk, ha megosztanátok velünk a már megjelent részekről szóló, számotokra legkedvesebb értékeléseket, blogbejegyzéseket is.
A pályázatokat, ötleteket, véleményeket a marketing@corleonis.hu e-mail címre várjuk.

info: innen (katt rá)



Ahogy fent is olvashatjátok egy újabb sorozatot hoznak el nekünk, amit a híres másik kiadó nem volt hajlandó kiadni! 
Úgy hogy még egyszer KÖSZÖNJÜK!

Ami még ennél is jobb, újra játékot is hirdettek, természetesen könyv a nyeremény:D

Számomra annyira pozitív ha egy kiadó így áll az olvasókhoz, hogy várja az ötleteket, folyamatosan kommunikál velünk. 

HAJRÁ CorLeonis!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése