Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 7., kedd

Figyeld a Molyon a Fumax Kiadót!

Ki is ez a Fumax kiadó?

Eddig én nem olvastam tőlük semmit, de Moly-on igencsak felkeltették az érdeklődésemet a legutóbbi karcukkal.

Eddigi repertoárjuk között szerepel: (nem teljes lista)








 Nahh de mi is a hír:

 Őszi újdonságaikat eddig szupertitkosan kezelték, semmilyen információt nem szolgáltattak a nagyközönség számára. De most már nem akarnak tovább várni, hanem szeretnének minket felcsigázni, hogy milyen könyveket is várhatunk tőlük!

Augusztus 13-tól minden nap, a Moly-on és a Facebook-on egy új kötetük megjelenését jelentik be, 5 napon keresztül.

Annyit elárultak a Molyos közönségnek, hogy ősztől a Fumax masszívan beszáll a young adult (fiatal felnőtt) piacra, és az 5 bejelentésből 3-om rögtön ebbe a kategóriába tartozik. Azt írják, hogy ezek a könyvek nem az itthoni piacot elárasztó csajos kategóriába fognak tartozni (ezeket szeretnék elkerülni), hanem tőlük olyan regényekre számíthatunk, amelyek többnyire sötétek, akciódúsak, kőkemények, ha tartalmaznak is romantikus szálat, akkor az mindkét nem számára érdekes és élvezethő lesz, így ezeket a YA könyveket 15 év feletti kortól fogják ajánlani.

Elvileg kiemelkedő bestsellereket fognak megjeleníteni, amelyek kiemelkedő minőségűek is, így remélik a bejelentéseket is nagy érdeklődéssel fogjuk fogadni.

Na ná!!! Én nagyon kíváncsi vagyok, mely könyvek lehetnek ezek a fincsiségek. Nagyon szeretem a YA-kat, főleg akkor, ha nem a csöpögős, buta lánykás story van.

De mit is kell tennünk, hogy előbb tudhassunk ezekről a megjelenésekről, mint hogy a facebook-on kiposztolnák?

Figyeld a molyon a FIMUX kiadót, és ha összejön a 150 figyelő, ők ezt utána úgy hálálják meg nekünk, hogy előbb egy nappal, mint a face-s kihirdetés, már megtudhatjuk az aznapra választott újdonságot.

Úgy hogy mindenki kattincson a figyelek gombra:) a Fumax kiadó molyos kiadói profilján!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése