Keresés ebben a blogban

2013. január 15., kedd

Jaffa Kiadó várható megjelenés (2013 v. 1)

2012-ben jelent meg a Jaffa Kiadó gondozásában Rachel Vincent-től a Lélektolvajok. Sajnos még nem volt lehetőségem az első részt elolvasni, de minden képpen pótolni szeretném idén. Kint eddig 7 rész jelent meg.

A második rész 2013-ban várható, már van borító is:)



Oldalszám: 300

Szöveg: kiadói honlap


Az Alkonyat-rajongók imádni fogják!” Kirkus Reviews

„Csodálatosan kidolgozott karakterek… letehetetlen könyv” TeensReadToo.com


Kaylee Cavanaugh megérzi, ha valaki a közelében meg fog halni – a Lélektolvajok óta tudjuk, hogy ilyenkor egy láthatatlan erő arra kényszeríti, hogy sikítson, akár egy lidérc. Amikor azonban a mindenki által irigyelt popsztár, Eden összeesik a színpadon, és Kaylee nem sikít, már biztosra vehető: ennek nyomós oka van. A lányt nem hagyja nyugodni az eset – lóg az iskolából, édesapja szobafogságra ítéli, és még a pasija hűsége is megkérdőjeleződik. 

No de mi bolygatta így fel a mindennapokat? A válasz egyszerű: a mit sem sejtő fiatalok hírnévért-pénzért cserébe eladják a lelküket az Alvilágnak, ám a következményekkel nem számolnak. Kaylee minden erejével azon van, hogy megmentse a lelkeket, de azt maga sem gondolta volna, hogy eközben a saját lelkét teszi kockára…


„ – Nem lenne jó, ha a lelked nélkül halnál meg. Ezt hidd el nekem.

Addy lélegzetvétele kapkodóvá vált. Ütőere kiemelkedett a nyakából, és vadul verdesett a félelemtől és az értetlenségtől. Akadozva suttogta el a kérdést: – És erről honnan tudtok, srácok?

– Ugyanonnan, ahonnan arról, hogy Eden meghalt. – Tod magához húzta Addyt, és szinte közvetlenül a fülébe beszélt, csendes, a félelemtől érdes hangon. – Addison, ha meghalsz úgy, hogy a lelked annál a pokolfajzatnál van, ő alakot ad neked majd az alvilágban, és te örökre a tulajdonában maradsz. Örökre, Addy. A fájdalmadból fog táplálkozni. Felhasít téged, és hagyja, hogy kivérezz.


A Könyvmolyképző kiadó gondozásában az írónő Shifters sorozata is megjelent tavaly.

Mind a két sorozatáról nagyon jó kritikákat olvastam, így minden féle képpen szeretném majd elolvasni!

Ti várjátok az új részt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése