Keresés ebben a blogban

2013. november 26., kedd

Ulpius-ház engem érdeklő + 2 db megjelenés

Huhhha hát meg sem tudok mukkani, tudom ezek nem annyira friss hírek, de azért most adok Ulpinak pár jó pontot.
Én akkor ,,fordultam" el a kiadótól (könyv vásárlás terén), amikor teljes mértékben áttértek a pornó iparra... belekóstoltam én is abba a fantasztikus irodalmi művekbe, de nem jutottam még a szürke trilógia végére sem... nem az én világom.
De a vámpíros könyvek még mindig, igen engem is az Alkonyat miatt kapott el ez a téma, de mai napig imádom a természetfeletti történeteket, úgy hogy mind a két könyvnek nagyon örülök.



A félvámpír Cat Crawfield és vámpír hitvese, Bones megküzdöttek már az életükért és szerelmükért. De hiába diadalmaskodtak a legutóbbi csatában, mert Cat új – és várakozáson felüli – képességei felboríthatják a régóta fennálló kényes egyensúlyt.

Vámpírok tűnnek el titokzatos módon, és pletykák kelnek szárnyra a fajok között kirobbanni készülő háborúról. Egy fanatikus feszültséget szít a vámpírok és ghoulok között, ám a két erős csoport összecsapása ártatlan halandók életébe kerülhet. Így Cat és Bones kénytelenek egy veszélyes szövetséges – New Orleans vudu királynőjének – segítségét kérni. Az együttműködés ára azonban  még nagyobb fenyegetést jelenthet, mint a természetfelettiek háborúja, nem is beszélve az elképesztő utóhatásokról…

Bones áááááááááááááá imádlak:D persze téged is Cat! Nagyon hiányoztatok már, így alig várom, hogy folytathassam a történeteteket! A Cat és Bones sorozat 5 része ami végre megérkezik kis hazánkba is.
Nagyon nagyon szeretném már a polcomon!

Várható megjelenés: 2013. december




Bon Temps városában olyan titkok lappanganak, amelyek a Sookie-hoz legközelebb állókat fenyegetik – és összetörhetik a lány szívét…
Az elmúlt hetek rettenetes eseményei után Sookie és Sam nemigen képesek a Merlotte’sra koncentrálni – és a bárnak ez nem tesz jót. Sookie-nak azonban nem esik nehezére nemet mondani Arlene-nek, amikor az egykori pincérnő szeretné visszakapni az állását. Végül is, Arlene megpróbálta megöletni Sookie-t.
Sookie és Eric Northman kapcsolata válságba került. Eric és a vámpírja tartják tőle a távolságot – és hallgatnak, mint a sír. Sookie pedig összeomlik, mikor megtudja ennek az okát.
Aztán holtan találják Arlene-t, és Sookie-t letartóztatják a gyilkosság miatt.
Ám gyenge az ellene szóló bizonyíték, így óvadék ellenében szabadlábra helyezik. A barátai – élők és holtak – segítségével ki kell derítenie az igazságot Arlene halálával kapcsolatban, ha tisztázni akarja magát a vádak alól. Ám mindössze annyit tud, hogy két titokzatos férfinak van valami köze a dologhoz. Kik lehetnek? – Sookie hamarosan megtudja, hogy több ellensége is bosszút forral a múltban elszenvedett sérelmekért.
Bon Temps-ban soha semmi nem egyszerű. Amit igaznak tartanak, az csupán kényelmes hazugság. Az igazságszolgáltatás még több kiontott vért jelent. És az, amit szerelemnek hisznek, soha nem elég…

Egyszer mindennek vége... Sookie történetének is, ami így nem teljesen igaz, mert még van egy 13,5 novella, talán az lesz a végleg vége.

Sookival már nagyon régen találkoztunk, imádtam az ő világát, de valami már nem úgy folytatódott ahogy én vártam, valami megváltozott, így a sorozatot a 10 rész után szüneteltettem. De a 11-12 már a polcomon csücsül és csak arra vár, hogy folytassam. Nem tudom miért de úgy érzem itt egy teljes sorozat újra olvasása lesz:D

Már meg is jelent:D köszönöm az információt!

2 megjegyzés: