Keresés ebben a blogban

2014. augusztus 5., kedd

Az emlékek őre (filmes infok 1.)

Idén igencsak bővelkedünk könyvadaptációkból. A bőség zavarában azonban kiemelkedik az Emlékek őre, amit nem csak a fiatalabb korosztály vár hanem az idősebb is, mivel 14 éve jelent meg Magyarországon az első kötet. Ezáltal már ,,múltja" van a könyvnek, így igen nagy rajongó táborral rendelkezik. Talán emiatt kicsit könnyebb helyzetben van a film, mert nem egy friss megjelenésű könyv.

Nézzük is először a plakátot:)


Nekem kicsit világ vége sejtelműnek tűnik:D de nem rossz. Nektek hogy tetszik?

A film leírás pedig:

Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért. Az emlékek ifjú őre letér a kijelölt ösvényről és a szabályokat felrúgva azt teszi, amiről azt gondolja, hogy helyes....

Az emlékek őre Lois Lowry nagysikerű könyvén alapul, amely 1994-ben elnyerte a Newbery Medalt, és több, mint 10 millió példányban kelt el világszerte.

Nézzük utána a magyar szinkronos hivatalos trailer:)



Szerintem eléggé jóra sikerült a trailer, engem igencsak felcsigázott. Nagyon kíváncsi vagyok a kivitelezésre, és jó pár cselekménybeli megoldásra. Mennyire lesz más mint a könyv, fognak-e valamit változtatni, ilyen apró mozzanatokra gondolok vagy pedig lesznek teljesen új dolgok... 

A végére pedig hoztam az IMD-ről pár jelenetet, sajnos eléggé rövidek:(  de jó hír, hogy már nem kell sokat várnunk a filmre:)

(katt a linkre:P)

1 clip

2 clip

3 clip

4 clip

5 clip


A legeslegvégére pedig: a Big Bang Média (film forgalmazó) jóvoltából játékra invitállak titeket:)
A konkrét sorsolásos játék 2 hétig fog futni, ezt hétvégén fogom nyilvánosságra hozni. Ahhoz, hogy a sorsoláson részt vehess egyetlen egy beugró kérdésre kell helyesen válaszolnod, amit a következő 3 napi bejegyzésekből fogsz tudni megválaszolni.
Minden bejegyzésben néhány vagy egy betű ki lesz emelve, azokból kell majd kirakni egy szót. Nem lesz nehéz:) a filmhez fog kapcsolódni.

Tehát a részletekről később, addig is remélem, hogy érdekes információkat hozok a filmről:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése