Keresés ebben a blogban

2012. október 18., csütörtök

Nyerj egy Wellness hétvégét a Maxim kiadó jóvoltából

Itt vannak a szürke hétköznapok, beköszöntött a rossz idő is. Ilyenkor az emberek hangulata is komorabb a megszokottnál. Nálam is melóhelyen őrültek háza van, suliban meg múlt pénteken már volt egy vizsgám, és holnap is lesz egy. Így sajnos nem jutott időm a kikapcsolódásra.

De itt a lehetőség, hogy kipihenjük a fáradalmainkat egy meseszép helyen!



 A Maxim Kiadó regényeivel ugyanis most minden friss könyvtulajdonosnak lehetősége van megnyerni egy wellness hétvégét. Így egy szép hétvégét tölthet el másodmagával a négycsillagos Hotel Corvus Aquába Gyopárosfürdőn.

A kiadó 6 db wellness hétvégét sorsol ki azon vásárlói közül akik a Dream válogatás vagy a HiStory válogatás legalább egy kötetét megvásárolta.

Ehhez nem kell mást tenned mint, elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát majd regisztrálni a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával, amit a Facebook oldalukon a Wellnes Nyereményjáték gombra vagy az alábbi linkre kattintva tehettek meg: http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196

Fontos, előbb like-olni kell a Dream válogatás Facebook profilját, hogy részt tudjatok venni a játékban!!!!


Mely könyvekkel is lehet részt venni a játékban?











 

Úgyhogy nincs is más dolgotok, ha megvan már az áhított könyv: regisztrálni, kikapcsolódni és nyerni! Ha még nincs meg, akkor irány a bolt:D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése