Keresés ebben a blogban

2012. október 31., szerda

Scott Westerfeld: Leviatán - MEGJELENÉS

Ad Asra Kiadó

Megjelenés: 2012. 11. 22.






Ezerkilencszáztizennégyet írunk. Az Osztrák-Magyar Monarchia trónörökösét, Ferenc Ferdinánd főherceget meggyilkolták, és egész Európa a háború küszöbére sodródik.
Két tábor áll szemben egymással összebékíthetetlenül: a gépimádó barkácsok és a darwinisták, akik sosem látott fajzatokat tenyésztenek háborús célokra.
Ferenc Ferdinánd fia, Sándor herceg az egymásnak feszülő nagyhatalmak figyelmének középpontjába kerül, és menekülni kénytelen szülei gyilkosai elől.
Útja keresztezi Deryn Sharpét, a skót lányét, aki fiúnak öltözve szolgál a brit légierőnél.
Az egyikük barkács – a másik darwinista, és mindketten súlyos titkokat őriznek.
Harcok, veszedelmek és intrika szegélyezik útjukat, a nyomukban pedig ott liheg a háború.


A könyv a fülszöveg alapján keltette fel az érdeklődésemet: 1914, Osztrák-Magyar Monarchia, Ferenc Ferdinánd nekem ennyi elég volt:) Ez el kell olvasnom! A Csúfok című sorozatáról is nagyon sok jó hallottam már, de még nem volt lehetőségem olvasni. Szeretek olyan új írókkal megismerkedni főleg ha nagyon pozitívak a tapasztalatok.

2009-ben adták ki először a könyvet Amicsban. Goodreadsen több mint 25 000 olvasták és 5-ből 3,9-es értékelést kapott... hmmm ez eléggé kecsegtető:D

A kiadó facebook profilján tette közzé, hogy Scott Westerfeld üzent a magyar olvasóknak egy rövidke videóban illetve picit bővebben mesél a könyvről vagyis a világról elsősorban!





A kiadó honlapján lehetőség van előrendelni a könyvet most akciósan 1000 Ft-tal olcsóbban!


Idén nagyon kényeztetnek minket a kiadók:) (sajnos nem mind:S)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése