Keresés ebben a blogban

2014. február 26., szerda

Ulpius-ház paranormális engem érdeklő megjelenés

Huhha hát nincsenek szavaim. Nagyon büszke kezdek lenni megint a kiadóra! Egy újabb Ward könyv, el sem hiszem.

Ahogy korábban írtam Lukács Andrea a Ward könyvek fordítója, még decemberben befejezte a Bukott Angyalok sorozatának 4-dik kötetét, aminek akkor még nem tudtuk a címét, de mára kiderült. A negyedik kötet az Bűvölet címet viseli, mely a kiadó honlapja szerint még idén meg fog jeleni. Bővebb információ még nincs a megjelenéssel kapcsolatban, csak előjegyezhető, de ahogy sajnos a kiadót ismerem jó pár hónapot kell még rá várnunk:(
Mindegy a lényeg, hogy elhozzák nekünk, és nem kell könyörögni érte:D

A borító:
 
Hmmmmmmmm nem rossz, bár mostanában szinte minden borítón meztelen férfi test szerepel. Ez ahhoz
képest nagyon konzervatív. De nagyon szépek a szárnyak. A lényeg, számomra ez még pont belefér.
Nektek hogy tetszik?

Fülszöveg:

Miután Mels Carmichael riporter a helyi temető közelében elüt egy zilált külsejű férfit, meglátogatja az idegent a kórházban. A férfi csupán arra emlékszik a múltjából, hogy egy sírkövön egy nevet látott: Jim Heron nevét – aki nem más, mint egy bukott angyal azzal a feladattal megbízva, hogy lelkeket mentsen meg a hét főbűntől. Mels segít a titokzatos idegennek, hogy újra megtalálja önmagát, Heron pedig felkészül a jó és rossz közötti háborúra.

J. R. Ward bestseller sorozata a hét főbűnről, szerelemről és szenvedélyről, sikerről és gazdagságról világszerte meghódította a Fekete Tőr Testvériség sorozat rajongóit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése