Keresés ebben a blogban

2013. április 5., péntek

Egmont várható megjelenés (2013 v 2.)

Nalini Singh: Szabadulás (Egy világ - két faj - állandó küzdelem 5)


Ashaya Aleine a látszat szerint a tökéletes mentál: rideg, érzéketlen és gyakorlatias. Ő a tudós, aki az egész mentál népet rabszolgasorba döntő implantátumot készíti. Valójában azonban elkeseredetten küzd, hogy megmentse a fiát, és szabaduljon a Mentál Tanács befolyása alól. De hiába menekül: nem biztonságba kerül, hanem egyenesen a halálos alakváltó mesterlövész karjaiba fut. Dorian Christensen húgát egy mentál gyilkos ölte meg. A DarkRiver őrszem nem tud ugyan leopárd alakot ölteni, de a vadállat benne él, és bosszúra szomjazik. Most mégis védelmeznie kell Ashayát és fiát. Dorian soha nem gondolta volna, hogy mentál iránt a gyűlöleten kívül mást is érezhet, de a szenvedély sokszor átírja a játékszabályokat.





Mondtam már, hogy imádom az Egmont kiadót?????? Ha nem akkor most mondom:) egy újabb Nalini könyv! Idén már második:D (bár jöhetne több is:P, de nem vagyok telhetetlen). Még így is ők a csúcsok az ilyen témájú könyvek terén a kiadók közül, úgy hogy egy rossz szavam sem lehet.

Az első rész a Vonzódás 2011-ben jelent meg nálunk, amikor is teljesen elvarázsolt ez a kemény mesebeli világ. Még abban az évben gyorsan követte a második rész is a Látomás, majd a Borzongást és a Feloldozást 2012-ben adták ki.
Ha a fenti statisztikánál maradunk, hogy évente 2 rész jön ki a sorozatból és most 12 résszel számolunk akkor 4 év alatt utol is érjük a sorozatot, viszont 2014 illetve 2015-ben is számolhatunk egy egy új résszel, így 5 év lesz mire beérjük a sorozatot.
De nem baj! Mert legalább ennél a kiadónál érzem, hogy be fogja fejezni a sorozatot! 

Dorian áááá nagyon kíváncsi vagyok a történetére, aki olvasta a sorozatot tudja, hogy egy igazi tökös pasi:)

A borító?:) hm.... szeretném a polcomon látni:D 

Bookline szerint a megjelenés dátuma: 2013.04.24. úgy hogy már csak 19 napot kell várni.

Be kell vallanom azért sajnálom, hogy a kiadó honlapján és a facebookos profilon sem találtam semmilyen információt a könyvel kapcsolatban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése