Keresés ebben a blogban

2013. július 30., kedd

Nyári Nalini Singh olvasóklub az Egmont kiadó jóvoltából:)

Júniusban a kiadó bejelentette, hogy nyáron kéthetente egy-egy Nalini Singh novellát hoznak el nekünk olvasóknak, teljesen ingyen és bérmentve.

A kiadó egyetlen kérése, hogy a szöveget ne másoljuk és ne terjesszük, ami szerintem teljes mértékben érthető. Főleg, hogy ők tesznek nekünk szívességet az ingyen novellákkal. 
Mielőtt itt félre értés esne, nem azt kérik, hogy ne osszuk, hogy hol lehet elérni, csak ne terjeszd illegális oldalakon, mivel ingyen elérhető...

Nalini Singh neve nem ismeretlen a magyar fantasy-t kedvelők számára. Mind két sorozata az Angyali vadász és az Egy világ - két faj - állandó küzdelem is nagy rajongó táborral rendelkezik. Az én szívemhez az Psy sorozat áll közelebb, az Angyali vadász valahogy nem kapott el annyira, mint az alakváltókkal, mentálokkal teli világ.

Azért is örülök, hogy végre a novellákat is olvashatjuk, teljesen mindegy, hogy mely sorozatból is, mivel így az apró történeteket is megismerhetjük, amik nem csak a kikapcsolódás élményét nyújtják hanem vannak olyan történetek, melyek olyan szorosan kapcsolódnak a cselekményhez és ennek hiányát érezhetjük.

Az Egmont kiadó facebook ,,alkalmazása", (de lehet nem ez a megfelelő kifejezés rá, bevallom nem értek én ehhez ilyen mélyre hatóan, de most ennek nevezem:D) alatt tudjátok elolvasni a novellákat.


Első novella

Egy világ - két faj - állandó küzdelem 11,1 része vagyis a 11-dik rész után következik a goodreads szerint. A kiadót bevallom nem értem miért pont ezt a novellát tette közzé elsőre, miért nem megyünk sorba:) de nem panaszkodom én itt!!!! Pici utalásokat találhatunk a jövőre vonatkozóan és természetesen a 6 részhez próbálják vele meghozni a kedvünket. De most komolyan kell még ehhez plusz kedv??? szerintem nem:) elég amit eddig letett mind az író mind a kiadó az asztalra, hogy várjuk a következő részt.

Második novella

Az angyali vadász sorozathoz tartozik, elvileg az ötödik rész (Angyalárny) része lett volna, de Nalini kihúzta. A későbbekben úgy gondolta kiegészíti és így született meg ez a novella.

Harmadik novella

Ma este várható a kiadó facebook profilján:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése