Keresés ebben a blogban

2013. december 4., szerda

A történelmi regény napja

 December 14-én, szombaton, 10 és 18 óra között első alkalommal kerül megrendezésre!

A történelmi regény napja a Fővárosi Művelődési Ház és a Történelmiregény-írók Társasága szervezésében, kedvezményes KÖNYVVÁSÁRRAL ÉS DEDIKÁLÁSSAL egybekötött egész napos rendezvényként.
A műfaj legismertebb szerzői dedikálják könyveiket, melyek csak ezen a napon, 25-50%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók.
Az érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek kedvenceikkel. Többek között:

Bán Mórral, a nagysikerű Hunyadi-sorozat szerzőjével,
Benkő Lászlóval, aki itt dedikálja először új regényét, a Drezdai emberünket,
Cselenyák Imrével, aki Jean-Pierre Montcassen néven számos regény szerzője,
Fábián Jankával, az Emma-trilógia írónőjével, aki szintén új regényt mutat be,
Marcellus Mihállyal, aki a római korral foglalkozó új regényével érkezik,
Nemere Istvánnal, aki számos történelmi tárgyú mű szerzőjeként is ismert,

Valamint Trux Bélával, Rozsnyai Jánossal és Urbánszki Lászlóval és másokkal, akik a közelmúltban jelentették meg első történelmi regényeiket.
Délután az írók közös PÓDIUMBESZÉLGETÉSEN osztják meg olvasóikkal a történelmi regénnyel kapcsolatos gondolataikat, és válaszolnak a feltett kérdéseikre.
A kedvezményes könyvvásáron pedig többek között megvásárolhatók lesznek a Lazi Kiadó, az Ulpius-ház, a Gold Book, Geopen, Atlantic Press Kiadó és Aba Könyvkiadó történelmi tárgyú kiadványai.
Belépéskor minden tízedik látogató AJÁNDÉK KÖNYVBEN részesül!




Irósztárok az FMH-ban

Fábián Janka, az Emma és más történelmi romantikus művek szerzője, Bán Mór, a nagysikerű Hunyadi-sorozat írója, Nemere István, a legtermékenyebb magyar író  és a hazai történelmi regény más sztárszerzői dedikálják könyveiket december 14-én szombaton egész nap a Fehérvári úton, a Temi FMH-ban. 

A karácsonyi könyvvásárral és dedikálással egybekötött rendezvényt a nyáron alakult Történelmi Regényírók Társasága (TRT) szervezi. A könyveket, köztük a karácsonyi vásárra megjelent új műveket, ezen az egy napon  a résztvevő nyolc kiadó 25-50% kedvezménnyel árulja a kerület lakóinak és a műfaj iránt érdeklődő fővárosiaknak. A programot pódiumbeszélgetés egészíti ki, melynek résztvevői a műfaj problémáiról beszélgetnek "Történelmi regény: szórakoztatás, ismeretterjesztés, vagy valami más?" címmel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése