Keresés ebben a blogban

2012. június 14., csütörtök

Andrea Cremer: Nightshade 2 - A keresők

Andrea Cremer: Wolfsbane - Keresők

Egmont Hungary (2011)

ISBN: 9789636297855

Oldalszám: 392

Fordító: Barta Tamás


Calla Tor esküdt ellenségei, a keresők fogságában tér magához, és biztos abban, hogy a napjai meg vannak számlálva. Ám a keresők ajánlatot tesznek: szabadon engedik, ha segít nekik legyőzni korábbi urait, a vigyázókat, ráadásul így megmenthetné a falkáját és egykori vőlegényét, Rent is.
De nem túl nagy ár ez a szabadságért? És Shay minden körülmények között mellette áll-e majd a küzdelemben? Callának döntenie kell a sorsáról, arról, hogy melyik oldalon száll harcba.
Vajon hány próbatételt élhet túl az igaz szerelem?

Erről a könyvről igen megoszlanak a vélemények. Az első rész után sokan nem azt kapták amit várták a második részben, így van aki szerint jobb ez a rész mint az első, és van akik szerint sokkal rosszabb.

Számomra se nem jobb, se nem rosszabb nem volt, azt vártam amit kaptam.

A többiekkel ellentétben nekem az eleje nagyon tetszett amikor is a keresőket ismerhetjük meg. Teljesen lenyűgzöző az ő világuk is, ami telis tele van mágivál. Nagyon tetszett ahogy a Föld kapcsolatáról ír a könyv, hogy van, akik tudnak vele kapcsolatot létesíteni, és ebből merítik a varázserejüket. 

Az új szereplők közül szeretném kiemelni Adnét, nagyon tetszett, hogy egy igazi vagány csajszi is van a könyvben. Calla igen talpra esett és minden, de őt nem sikerült még mindig annyira megkedvelnem.

Picit uncsi volt ez a Shay szál számomra, sajnáltam hogy Ren ilyen keveset szerepelt ebben a részben, de remélem még ebből a szerelmi 3szögből nem az fog kisülni amit „várunk".

Úgy mint az első résznél itt is függő vég van, természetesen nem olyan brutális mint a Moning3nál….de azért sokkal jobb lett volna a könyv befejezése után rögtön olvasni a harmadik részt is.

5/4,5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése