Keresés ebben a blogban

2012. december 5., szerda

Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt film jogok

Úgy látom Hollywood kezd kifogyni a jó ötletekből, így egyre több sikerkönyvet filmesítenek meg. Ami nem baj, mert szerintem az Éhezők viadala fergetegesen jóra sikeredett, míg a Szingli fejvadász a nézhetetlen kategóriába tartozik. Ezért minden egyes könyv adaptáció hírére elsőre megörülök majd elkezd uralkodni rajtam a páni félelem, ne hogy elrontsák.

Most ez újabb YA könyv megfilmesítésének a jogait vásárolta meg az LD  Entertainment, mely Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt című könyvét fogja elkészíteni nekünk. Mind a négy könyvre megvásárolták a jogokat, melyből az első résznek a forgatókönyvét Patrick Sean Smith fogja írni. A munkálatok elkezdését 2013 őszére tervezik.

,,Becca azt nyilatkozta, hogy amikor tíz évvel ezelőtt megálmodta Nora és Folt történetét, akkor Steven Strait és Emmy Rossum színészeket álmodta meg a szerepekre. Ők mára már szóba sem jöhetnek hisz felnőttek, de Becca elmondta, hogy nagyon szeretné ha olyan valakik játszanák a főszerepeket, akiket még nem fedezett fel magának Hollywood." (Info: vörös pöttyos facebook profil)

Forrás: http://insidemovies.ew.com/2012/12/04/hush-hush-saga-ld-entertainment/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése