Keresés ebben a blogban

2012. december 16., vasárnap

Karen Marie Moning: Iced megjelenés

A kiadó szavaival élve:)



Nem titkoljuk tovább: nem lesz idén világvége, mert 2013-ban érkezik hozzánk is az ICED!

Heteken át egyaránt izgalomban tartott bennünket, és a rajongókat is Karen Marie Moning, aki személyesen dönt könyveiről, hogy akkor jöhet-e Magyarországra a Fever World sorozat, vagy sem.
Eredetileg a külföldi megjelenéssel megegyező időben akartuk mi is megjelentetni Dani történetének első könyvét, ám az írónő az amerikai turné miatt nem tudott érdemben foglalkozni kérésünkkel, hogy a magyar olvasók is még idén kezükbe kaparinthassák az Iced-ot.
De nem adtuk fel, és kitaróan vártunk arra, hogy zöld utat kapjon a projekt. Igaz, ez idő alatt számos megkeresés érkezett a témában, melyeket rendre lógva hagytunk, hiszen óvatos duhajok vagyunk, és nem szeretünk semmit úgy ígérni, hogy nem teljesen biztos.
Ám immár papírunk van róla, hogy miénk (a Cor Leonisé, és természetesen a magyar rajongóké) az újabb sorozat is, mi pedig igyekszünk minél előbb mindenki polcára eljuttatni azt.

Laskay Ildikó fordításában a Könyvfesztiválra érkezik Dani, Ryodan és az egész Seelie-Unseelie sereg.
Épp ezért mától szívesen fogadjuk a várakozás ideje alatt a trailereket, bannereket, Facebook covereket, könyvjelző-terveket, és bármit, amit a sorozat és az Iced ihletett. Továbbra is a marketing@corleonis.hu címre várjuk a munkákat, és mint mindig, a legjobb művet beküldő könyvvel lehet gazdagabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése